Veelgestelde vagen

Hier volgt het overzicht van de meest gestelde vragen met een antwoord hierop. Door op een vraag te klikken komt het antwoord tevoorschijn. Wij hopen op deze manier alles zo helder mogelijk te maken en u te overtuigen van onze transparante en uitstekende service.

Wij installeren de douches ook ‘s avonds en in het weekend. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat er niet vrij van werk genomen hoeft te worden en afspraken afgezegd moeten worden voor de installatie.

Uiteraard! Wij zorgen ervoor dat uw wasmachine/ vaatwasser nog steeds gebruikt kunnen worden. De kraan en afvoer krijgen namelijk een verloopstukje dat ervoor zorgt dat zowel de douche als uw wasmachine aangesloten op de waterkraan en afvoer is. U kunt dus gewoon douchen en tegelijk de wasmachine laten draaien!

Hygiëne vinden wij zeer belangrijk en vanzelfsprekend. Daarom zijn onze douches altijd schoon bij aflevering en rekenen wij hier geen kosten voor!

Hier zijn wij heel flexibel in. U kunt bij ons altijd verlengen. Dat is geen enkel probleem.

Ja! Onze douches zijn waterdicht en kunnen daardoor in principe overal staan. Alleen voor het uitstappen raden wij aan om een badmat of een handdoek voor de douche te leggen om eventuele waterdruppels van het uitstappen te kunnen opvangen. Indien de douche niet op tegels staat, leggen wij voor de zekerheid een preventiebak onder de douche.

Dankzij onze warm watervoorziening van 50 liter is dit altijd mogelijk. Deze warm watervoorziening kan zonder problemen een groot gezin warm achter elkaar laten douchen.

Als een afvoerputje niet aanwezig is, kan het water door middel van een automatische afvoerpomp weggepompt worden. Voorbeelden waar het afvoerwater heen gepompt kan worden zijn de wasmachine afvoer, cv afvoer, wasbak of naar buiten.

Staat uw vraag hier niet bij? Dan kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier of via ons telefoon nummer: 06 23 56 98 11

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Douchevoorziening.nl