Over ons

Douchevoorziening.nl is een jong en dynamisch bedrijf in de sector. Door onze flexibiliteit installeren we de douches de hele week, ook in de avonden en het weekend. Met een mix van full- en parttimers sluit ons professionele team van installateurs naadloos aan bij de werkzaamheden. Ook onze servicedesk staat altijd voor u klaar. Een tijdelijke douche huren? U bent bij ons aan het goede adres.

Douchevoorziening.nl voorziet haar klanten van robuuste en degelijke douchecabines. Het is onze missie om onze klanten altijd thuis te laten douchen. Onze douches zijn volledig demontabel en kunnen daardoor eenvoudig overal in huis geplaatst worden. Hierdoor hoeft u niet naar buiten om te douchen en ervaart u het gemak van onze douches. Daarnaast staat hygiƫne bij ons als vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Alle douches worden altijd schoon bij u geleverd.

Daarnaast werkt Douchevoorziening.nl samen met diverse gerenommeerde bedrijven. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in de verkoop van badkamers, renovatie of lootgieter? Of wilt u uw klanten een extra service kunnen verlenen door et aanbieden van een mobiele douche? Dan is een samenwerking interessant voor u. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier of de telefoon, dan hebben we het graag over de mogelijkheden.

Waarom Douchevoorziening.nl:

  • U krijgt de volledige service. Wij bezorgen, verzorgen de gehele installatie, demontage en het ophalen.
  • Wij plaatsen onze douches waar het u uit komt in uw woning. Op zolder, in de woonkamer, keuken, slaapkamer of garage, alles is mogelijk.
  • Kwalitatief hoogwaardige producten.
  • Een tijdelijke douche huren? Wij regelen alles voor u en u kunt heerlijk douchen.
  • Ons ervaren team van installateurs staat voor u klaar.
Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Douchevoorziening.nl