Onze douche

Douchevoorziening.nl beschikt over robuuste douchecabines. Onze douches zijn waterdicht en kunnen overal geplaatst worden, waar het u uit komt. Zo kunnen wij flexibel inspelen op uw persoonlijke situatie:

Onze douche is 90 x 90 x 205 cm. Dankzij de ruime afmetingen is de douche zeer prettig in gebruik. Daarnaast beschikt deze douche over een mengkraan. De wanden zijn gemaakt van duurzaam ABS plastic. Dit materiaal is zeer goed te reinigen, daarom zijn douches altijd brandschoon en hygiënisch.

Bezorgen en afhalen

Inbegrepen bij de prijs zit altijd het bezorgen en afhalen van de douche bij u thuis.

Complete installatie en demontage

We plaatsen de douche waar het u uitkomt en gaan pas weg als de douche volledig functioneert. Ook het demonteren doen wij voor u!

Afvoerpomp

Het afvoerwater wordt natuurlijk weggepompt met een van onze interval pompen. Deze pompen werken automatisch en pompen bijvoorbeeld naar de wasmachine afvoer, een afvoerputje of een wasbak.

Inclusief warmwatervoorziening

Onze douches worden wanneer dit nodig is geleverd met een warmwatervoorziening. Wij kunnen deze aansluiten op elk bestaand waterpunt in huis. Zo kan de klant altijd warm douchen.

Hygiënisch

Elke douche wordt grondig schoon gemaakt en volledig gereinigd voordat we deze bij de klant neer zetten. Zo kan de klant altijd hygiënisch douchen.

Ruime douches

Dankzij de ruime afmetingen van 90 x 90 x 205 cm , zijn onze douches zeer prettig in gebruik. Toch zijn ze compact genoeg om overal in uw woning geplaatst te kunnen worden.

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Douchevoorziening.nl